Gepost op

Mariner Jack is back!

Het was een werk van lange adem, maar de vernieuwde Mariner Jack is een feit! Dankzij de goede samenwerking met Mariner Jack kunnen we deze producten nu, op de worldwide release, aanbieden:

Ontdek de vernieuwde Mariner Jack hier!

Gepost op

Deinze, here we come (again)!

Op 11 februari strijkt Mom’s & Pop’s nog eens neer in Deinze.

In Gent? Nee, Deinze!

De place to be is Grusenmeyer in de Tolpoortstraat 59.

Van 14 tot 17u zal Mom’s & Pop’s er scheren en trimmen. Wij zorgen voor de scherpe messen, top scheerproducten en kwalitatieve baardverzorging. Grusenmeyer zorgt voor de rest!

Kom shoppen bij Grusenmeyer en enjoy the great time in the barberchair!

Mom’s & Pop’s op jouw event? Dat kan!
Contacteer me en we bekijken de mogelijkheden.

 

Gepost op

Mom’s & Pop’s bestaat 1 jaar!

Barbier BavikhoveExact één jaar geleden was Mom’s & Pop’s Barbershop een officieel gegeven. Enkele dagen daarna stonden de eerste klanten op de agenda en al vlug zag ik heel wat Movember-enthousiastelingen passeren.

We zijn één jaartje verder en intussen hebben we al enkele succesvolle events achter de rug, hebben we de webshop opgestart, vertegenwoordigen we enkele exclusieve baardverzorgingsproducten (and got to know their great owners, yeah, talking about you Dave!), maar kreeg ik vooral het vertrouwen van tal baard- en nietzobaard-mannen.
If you can’t trust your barber, who can you trust?

Bedankt voor dit vertrouwen, bedankt voor de leuke babbels, de schunnige moppen, de mond-aan-mond-reclame, de pintjes die ik mee mag proeven, de muziek die ik leerde kennen, … Bedankt om dit alles te maken wat het nu al is! You guys rock!

Mom’s & Pop’s Baardolie

logo_baardolie_backgroundDit eerste jaar gaan we niet zomaar voorbij laten gaan. Integendeel! Dankzij een leuke samenwerking met Bas Pisa van Dutchbeards kan ik binnenkort de eerste Mom’s & Pop’s Beard Oil lanceren. Een baardolie met een heerlijke klassieke geur, alsof je zo binnenstapt bij Mom’s & Pop’s Barbershop.

Op dit moment is het laatste geursample onderweg, dus de eindmeet is in zicht. Binnenkort beschikbaar! 

Gepost op

Nieuwe geuren Mariner Jack

mariner-jack-nieuwe-geuren

Mariner Jack is intussen al een gevestigde waarde in het gamma van Mom’s & Pop’s: de kwalitatieve baardverzorging bestaat uit baardolie, baardbalsem en baardzeep. In het gamma van Mariner Jack zin onlangs 3 nieuwe geuren toegevoegd:

3 verschillende geuren die een perfecte aanvulling zijn op het reeds bestaande gamma.

En alsof dat nog niet genoeg is, kan je vanaf nu ook de baardborstels van Mariner Jack kopen: Perfect in de hand liggend en ietsje zachter dan de doorsnee baardborstel op de markt. Perfect om ‘the beast’ in topvorm te houden!

Gepost op

Nu ook levering bij Postpunt

Goed nieuws voor de Belgische klanten: vanaf nu kan je pakketjes ook laten versturen naar een bPost postpunt bij jou in de buurt website here.

Handig, want als je niet thuis bent moet je sowieso daar je pakketje afhalen. Dubbel handig, want de verzending is een stuk goedkoper.

Selecteer ‘Verzenden naar Postpunt‘ in de checkout en kies dan jouw dichtsbijzijnde bPost Servicepunt.

Ready to go shopping? Go!

Gepost op

NIEUW: Brothers Artisan Oil, voor het eerst in Europa

[banner id=”460″ caption_position=”bottom” theme=”default_style” height=”auto” width=”auto” show_caption=”1″ show_cta_button=”1″ use_image_tag=”1″]

Soms kom je onverwachts wat tegen waarvan je denkt: he, dit zou wel eens iets kunnen worden. Je bestelt samples en gaat er mee aan de slag. Als het verhaal van het merk dan nog klopt en je een goeie klik heb met de eigenaar, dan zit er wel iets moois in.

Zo startte ook het verhaal met Brothers Artisan Oil en ik ben dan ook heel verheugd deze producten als eerste aan te kunnen bieden in Europa. Hun topproducten zijn vergelijkbaar met de producten van Mariner Jack (die we als enige in België hebben!), en dus een mooie aanvulling op het bestaande gamma. Brothers Artisan wordt handgemaakt in Boston MA in kleine batches door de Shea familie en hun 3 (b)aardige broers in de overtuiging dat producten simpel, natuurlijk en lekker ruikend moeten zijn.

Hun natuurlijke baardoliën bestaan uit volgende geuren:

Daarnaast stelt hun baardbalsem ‘The Tamer’ zeker niet teleur en is er voor de gladde jongens een hydraterende scheerolie beschikbaar. Voor elk wat wils dus.

Gepost op

NIEUW: Gladjakkers, not for pussies!

“Scheer jij ook?” krijg ik vaak als vraag. Uiteraard, als barbier gaan we niet alleen baarden te lijf, ook voor een klassieke scheerbeurt met open mes kan je bij de Mom’s & Pop’s Barbershop terecht. Tot nu toe was ons gamma scheerproducten eerder beperkt. Daarom bleven we op zoek gaan naar kwalitatieve & exclusieve producten en daar zijn de regels simpel: de producten vind je niet op elke straathoek en beantwoorden aan de kwaliteitseisen van Mom’s & Pop’s. Gladjakkers past perfect in het plaatje: een rock ‘n’ roll karakter, stevige barber-geur en topkwaliteit.