CategoriesBarbershop life

Barbershop tunes bij jou thuis

Omdat muziek een belangrijk gegeven is in Mom’s & Pop’s Barbershop én we noodgedwongen thuis zitten, heb ik eens wat favoriete deuntjes in een Spotify playlist gegooid. Nu kan je thuis genieten van de blues, rockabilly & andere kornuiten die de dagelijkse playlist bevolken.

ENJOY!

Oh en: subscribe gerust, ik voeg geregeld wat nieuws toe!

CategoriesBarbershop life

Back in business – The COVID-19 Edition

Zo, we’re back in business! And obviously enkele regels:

✔️ Boeken kan online.

✔️ Handen ontsmetten bij binnenkomen is een must, handgel is voorzien.

✔️ Draag een mondmasker. Enkel tijdens de trim kan die uit, hot towel shave wordt voorlopig niet aangeboden.

✔️ Geen drankjes. I know. It’s shit, but the rules are the rules.

✔️ Kom alleen. Geen dubbele afspraken dus. 

✔️ Wees op tijd, dat probeer ik ook te doen. Ben je iets vroeger of is er vertraging, is er een aparte wachtruimte, good naked pussy company guaranteed!

✔️ Ik draag baardmasker, faceshield, handschoenen en ontsmet de boel te pletter.

✔️ Hoest je maar een beetje, rochel je, whatever: Blijf in uw kot. Maggie zei het al en ik zeg het opnieuw! 🙂

See you soon 🤘

CategoriesProduct nieuws

Nieuw: Leonis Barbam

Fijn nieuws: we zijn vanaf nu ook verdeler van het Belgische Leonis Barbam. Dat is niet zo uitzonderlijk, gezien ik mede-eigenaar ben van het merk. Een nieuw jaar, nieuwe kansen, dan doet een mens al eens gek.

Leonis Barbam staat voor Belgische kwaliteit en heeft de voorbije jaren z’n strepen al verdiend in kwaliteit baardverzorging. Alle producten zijn op voorraad bij Mom’s & Pop’s en zullen ook in de barbershop intensief gebruikt worden.

Leonis Barbam kopen? Dat kan hier!

CategoriesProduct nieuws

Exclusief verdeler van Scheermonnik

Scheermonnik is een ambachtelijke scheerzeep uit het historische stadshart van Delft. Gemaakt in kleine oplages om optimale kwaliteit te waarborgen.

​Scheermonnik ziet het scheren als een moment van rust en onthaasting: Het opkloppen van het schuim met een scheerkwast, het klassieke scheermes zonder druk over de huid, de nazorg in de vorm van een heerlijke aftershave of balsem, het hoort allemaal bij het ritueel van traditioneel en echt goed scheren.

De filosofie van Scheermonnik Ron Valeri past dan ook perfect bij de filosofie van Mom’s & Pop’s: eerlijke, artisanale producten die je met plezier gebruikt.

We zijn dan ook heel blij exclusief Belgisch verdeler te zijn voor Scheermonnik. Geniet van een heerlijke scheerbeurt met deze 4 topgeuren:

  • Soek
  • 1778
  • Delftse Donderslag
  • Delfts Wit
CategoriesProduct nieuws

Mariner Jack is back

Het was een werk van lange adem, maar de vernieuwde Mariner Jack is een feit! Dankzij de goede samenwerking met Mariner Jack kunnen we deze producten nu, op de worldwide release, aanbieden:

  • Naast de gekende baardolie en baardbalsem, zijn ook de populaire baardzepen terug.
  • De baardshampoo kreeg een nieuwe, frisse citrusgeur.
  • Nieuw in het aanbod is de baard wax: natuurlijke baardverzorging met een zwaardere hold.

Ontdek de vernieuwde Mariner Jack hier!

CategoriesEvents

Deinze, here we come (again)!

Op 11 februari strijkt Mom’s & Pop’s nog eens neer in Deinze.

In Gent? Nee, Deinze!

De place to be is Grusenmeyer in de Tolpoortstraat 59.

Van 14 tot 17u zal Mom’s & Pop’s er scheren en trimmen. Wij zorgen voor de scherpe messen, top scheerproducten en kwalitatieve baardverzorging. Grusenmeyer zorgt voor de rest!

Kom shoppen bij Grusenmeyer en enjoy the great time in the barberchair!

Mom’s & Pop’s op jouw event? Dat kan!
Contacteer me en we bekijken de mogelijkheden.

CategoriesBarbershop life

Mom’s & Pop’s bestaat 1 jaar!

Exact één jaar geleden was Mom’s & Pop’s Barbershop een officieel gegeven. Enkele dagen daarna stonden de eerste klanten op de agenda en al vlug zag ik heel wat Movember-enthousiastelingen passeren.

We zijn één jaartje verder en intussen hebben we al enkele succesvolle events achter de rug, hebben we de webshopopgestart, vertegenwoordigen we enkele exclusieve baardverzorgingsproducten (and got to know their great owners, yeah, talking about you Dave!), maar kreeg ik vooral het vertrouwen van tal baard- en nietzobaard-mannen.
If you can’t trust your barber, who can you trust?

Bedankt voor dit vertrouwen, bedankt voor de leuke babbels, de schunnige moppen, de mond-aan-mond-reclame, de pintjes die ik mee mag proeven, de muziek die ik leerde kennen, … Bedankt om dit alles te maken wat het nu al is! You guys rock!

Mom’s & Pop’s Baardolie

Dit eerste jaar gaan we niet zomaar voorbij laten gaan. Integendeel! Dankzij een leuke samenwerking met Bas Pisa van Dutchbeards kan ik binnenkort de eerste Mom’s & Pop’s Beard Oil lanceren. Een baardolie met een heerlijke klassieke geur, alsof je zo binnenstapt bij Mom’s & Pop’s Barbershop.

Op dit moment is het laatste geursample onderweg, dus de eindmeet is in zicht. Binnenkort beschikbaar! 

CategoriesProduct nieuws

Nieuwe geuren Mariner Jack

Mariner Jack is intussen al een gevestigde waarde in het gamma van Mom’s & Pop’s: de kwalitatieve baardverzorging bestaat uit baardolie, baardbalsem en baardzeep. In het gamma van Mariner Jack zin onlangs 3 nieuwe geuren toegevoegd:

  • Newfoundland
  • The Captain’s Charge
  • Mainsail

3 verschillende geuren die een perfecte aanvulling zijn op het reeds bestaande gamma.

En alsof dat nog niet genoeg is, kan je vanaf nu ook de baardborstels van Mariner Jack kopen: Perfect in de hand liggend en ietsje zachter dan de doorsnee baardborstel op de markt. Perfect om ‘the beast’ in topvorm te houden!

CategoriesBarbershop life

Nu ook levering bij Postpunt

Goed nieuws voor de Belgische klanten: vanaf nu kan je pakketjes ook laten versturen naar een bPost postpunt bij jou in de buurt website here.

Handig, want als je niet thuis bent moet je sowieso daar je pakketje afhalen. Dubbel handig, want de verzending is een stuk goedkoper.

Selecteer ‘Verzenden naar Postpunt‘ in de checkout en kies dan jouw dichtsbijzijnde bPost Servicepunt.

Ready to go shopping? Go!