Over Mom’s & Pop’s Barbershop, barbier in Bavikhove

Het verhaal van Mom’s & Pop’s Barbershop start in 2013 met een eenvoudig bezoek aan een barbier. Helemaal onder de indruk van het scheerritueel, besloot ik het zelf te proberen. Intussen zijn we enkele scheermessen, ettelijke oefenkinnen, een opleiding en een diploma verder. De passie is enkel gegroeid. En die passie deel ik graag met jullie als eerste barbier in Bavikhove (althans eerste barbier in het nieuwe millennium *knipoog* ).

Foto: William Gurdebeke

Waarom Mom’s & Pop’s Barbershop?

De naam van de barbershop verwijst naar oma & opa, meme en pepe, een flashback naar de tijd waar smartphones onbestaande waren, waar je even de tijd kon nemen, waar mannen baarden hadden of tijd namen om van scheren een echte belevenis te maken.

Foto: William Gurdebeke

Webshop voor de man
Op de webshop vind je een uitgebreid gamma aan baardverzorgingsproducten, pommades en scheergerief. Mom’s & Pop’s verdeelt verschillende kwalitatieve merken zoals Mariner Jack, Brothers Artisan Oil, Dutchbeards, Dapper Dan, Reuzel, Layrite, Proraso, Muhle en ga zo maar door. Alle producten worden eerst uitvoerig in de barbershop getest voor ze online gaan, kwaliteit gegarandeerd dus.

Nieuwsgierig? Be my guest, het pintje staat koud, het mes scherp!